2024-07-30

Connection is the key!

Connection is the key!

foto samen stralen.jpg
Echte connectie voelen dat doet ertoe.

Voor jouw prachtige (hoog)sensitieve dochter is het van groot belang dat ze daadwerkelijk voelt dat ze al goed genoeg is zoals ze is. Dus met alles erop en eraan!

Dit voelen mag je heel letterlijk nemen. Want alleen met woorden kom je er niet. Laat het haar voelen in haar lijf. Dus knuffel haar (als ze daarvan houdt), doe wat zij doet, heb echte interesse in haar, maak plezier samen!

Merk je dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken, stuur mij eens een berichtje. Ik geef je graag 2 gouden tips, die je direct kunt inzetten.

Wil jij dit schooljaar goed van start gaan, in echte verbinding met jouw prachtige (gevoelige) dochter dan heb ik iets supergaafs voor je!

Begin september geef ik weer de MEGA waardevolle workshop: Back to School!

Deze massage workshop is speciaal voor jou als moeder van een (hoog)sensitieve dochter. Dit gaat je enorm veel brengen!

Wacht alleen niet te lang met aanmelden.

Er is maar plek voor een aantal moeders.

Ik deel graag 2 toffe reviews:

‘’ Wat een fijne workshop is dit! Maaike heeft veel kennis en deelt dit graag met ons. Ze is enthousiast en vertelt heel rustig.  Ik vond het fijn dat we in een klein groepje zaten. Ik herkende veel van andere moeders.                                                  
Stap voor stap legt Maaike de massage uit en de sheets werken hier ook heel goed bij. Ik kon er thuis echt mee aan de slag. Mijn dochters vonden het zo fijn! Het heeft mij enorm geholpen in de begeleiding van mijn (hoog)gevoelige dochters.'’

Moeder van 2 (hoog)sensitieve dochters (7) en (9)

‘’Ik vind de massage workshop van Maaike echt een aanrader. Je krijgt een fijne tool in handen die je altijd kunt inzetten. Ik kan nu zelf als moeder ook mijn dochters een moment van ontspanning geven, waardoor ze beter in hun vel zitten!'’

Moeder van 2 dochterspaarse beer met olie.jpg

Kleurrijke groeten,

Maaike

Admin - 15:01:20 | Een opmerking toevoegen